Puhelinhuolto

Onko puhelin rikki? Tuo se heti huoltoon meille! Olemme yksi alan pisimpään yhtäjaksoisesti toimineista huolloista Suomessa. Pitkä kokemuksemme juontaa 1980-luvulle ARP- ja NMT puhelin aikaan. Toimitamme takuunalaiset laitteet huoltoon luotettavalle valtuutetulle takuuhuoltokumppanille ja korjaamme takuun ulkopuoliset viat ja ongelmat.

Huollamme matkapuhelimien ja tablettien takuun ulkopuoliset laiteviat omassa huollossamme Joensuussa.
Onko puhelimissasi vika? Menikö näyttö tai kosketuspinta rikki? Tuo se huoltoon meille, niin korjaamme sen. Huollamme mm. Apple, Samsung, Nokia, Microsoft ja Huawei puhelimet. Voimme korjata myös muun merkkiset puhelimet ja tabletit edellyttäen, että varaosia on saatavilla.

Takuun ulkopuolisia korjauksia ovat mm. kosteusvauriokorjaukset, kuulokkeiden, kuorten ja näyttöjen vaihdot. Käytössämme on ESD-suojattu huoltotila ja asian mukaiset työpisteet, tarvittavat mittapaikat sekä akkutesteri erityyppisten akkujen testaukseen. Halutessasi teemme varmuuskopiot ja ohjelmistoversiopäivitykset puolestasi.

Ota yhteyttä, niin voimme tarkistaa varaosien saatavuuden ja mahdollisen kustannusarvion tai voit ottaa yhteyttä myös muissakin ongelmatapauksissa. Huom! Suosittuihin puhelin malleihin pidämme monia varaosia varastossa, mutta joissakin tapauksissa tilaamme varaosat eurooppalaisilta toimittajilta.

Takuun kattamat vialliset laitteet lähetämme yhteistyökumppanille keskushuoltoon. Takuuhuoltoajat vaihtelevat päivistä viikkoihin ja takuuhuollon nopeuteen emme valitettavasti voi vaikuttaa.

Vanhat hävitettävät laitteet laitamme lukittuun tietoturvasäiliöön ja toimitamme tuhottavaksi yhteistyökumppanillemme. Älä jätä vanhaa romua hyllyyn, vaan tuo se asianmukaisesti kierrätettäväksi jatkokäsittelyyn ja mahdolliseksi raaka-aineeksi.

Apple iPhone ja iPad huolto
Samsung puhelimien huolto
Samsung tablettien huolto
Microsoft (ja Nokia) Lumia huolto
Huawei puhelimien huolto
Muut merkit kuten LG, BeaFon, CAT