SolarWorks on osa Joensuun Telemaailma Oy:n yli neljäkymmenvuotiasta toimintaa. Meillä on vuosikymmenten pituinen kokemus kiinteistöjen erilaisten teknisten asennustöiden osalta pienistä ja suurista kohteista.

Tuomme itse maahan eurooppalaisia aurinkosähköalan tuotteita, inverttereitä, aurinkopaneeleja sekä tarvikkeita. Olemme itävaltalaisen Froniuksen aurinkosähköinverttereiden yhteistyökumppani– Fronius System Partner.​

Teemme alkukartoituksesta, laskennasta ja tuottoarviolaskelmista lähtien kaikkea asennukseen ja "avaimet käteen" ratkaisuun saakka. Tarjoamme myös määräaikaistarkastuksia, mittauksia sekä teemme raportteja, analyyseja ja seurantoja.

Teemme myös täysin hallittavia, älykkäitä aurinkosähköratkaisuja. Saamme oman käytön hyödyn mahdollisimman suureksi sekä osaamme toteuttaa sähkön varastoinnin nykyaikaisella tekniikalla joko lämminvesivaraajaan tai akkuihin. Pystymme toteuttamaan suomenkielisiä, asiakaskohtaisia tuotannon ja kulutuksen seurantajärjestelmiä, jotka ovat visuaalisia ja niitä on helppo käyttää.​

Vuodesta 2016 lähtien olemme toimittaneet Pohjois-Karjalan alueelle aurinkopaneeleita yli 10000kpl - noin 4MWp:n verran, mikä vastaa n. 800kpl 5kWp omakotijärjestelmää.  

Yhteystiedot aurinkosähköasioissa

SolarWorks / Joensuun Telemaailma Oy
Aspitie 4
80100 Joensuu
Finland​

puh. 0400 176176

info@solarworks.fi

Tule käymään, soita tai laita sähköpostia :)

Ota yhteyttä

Viestisi on lähetetty
Virhe, viestiä ei lähetetä.
Lisätty ostoskoriin