SolarWorks on osa Joensuun Telemaailma Oy:n yli neljäkymmenvuotiasta toimintaa. Meillä on vuosikymmenten pituinen kokemus kiinteistöjen erilaisten teknisten asennustöiden osalta pienistä ja suurista kohteista.

Tuomme itse maahan eurooppalaisia aurinkosähköalan tuotteita, inverttereitä, aurinkopaneeleja sekä tarvikkeita. Meiltä löytyy Pohjois-Karjalan ensimmäinen Motivan aurinkosähköasentaja- sertifikaatti sekä olemme itävaltalaisen Froniuksen aurinkosähköinverttereiden huoltokumppani – Fronius Service Partner.​

Teemme alkukartoituksesta, laskennasta ja tuottoarviolaskelmista lähtien kaikkea asennukseen ja tuotantovalmiiseen ratkaisuun saakka. Tarjoamme myös määräaikaistarkastuksia, mittauksia sekä teemme raportteja, analyyseja ja seurantoja.

Osaamme optimoida ja eliminoida varjostavien tekijöiden vaikutuksia sekä teemme myös täysin hallittavia, älykkäitä aurinkosähköratkaisuja. Saamme oman käytön hyödyn mahdollisimman suureksi sekä osaamme toteuttaa sähkön varastoinnin nykyaikaisella tekniikalla joko lämminvesivaraajaan tai akkuihin. Pystymme toteuttamaan suomenkielisiä, asiakaskohtaisia tuotannon ja kulutuksen seurantajärjestelmiä, jotka ovat visuaalisia ja niitä on helppo käyttää.​

Vuodesta 2016 alkaen olemme toimittaneet aurinkopaneeleita lähes 9000kpl eli noin 3MWp:n verran (vastaa noin 600kpl 5kWp omakoti järjestelmää).  

Yhteystiedot aurinkosähköasioissa

Joensuun Telemaailma Oy
SolarWorks
Aspitie 4
80100 Joensuu
Finland​

info@solarworks.fi

myynti@telemaailma.com

013 6100700

Ota yhteyttä

Viestisi on lähetetty
Virhe, viestiä ei lähetetä.
Lisätty ostoskoriin